Általános információk

A vásárlás menete:

Oldalunkon a látogatók számára minden nyilvánosan megtekinthető, a vásárláshoz nem szükséges regisztráció. Regisztráció nélküli vásárlás esetén csak a törvényi előírások betartásához szükséges adatokat tároljuk. (név, lakcím). A vásárlás során kötelezően megadandó adatok a név, lakcím valamint az e-mail cím. Ezek a webáruházban történő megrendelések kezeléséhez, teljesítéséhez, számlázáshoz, illetve a postázáshoz szükségesek.

Vásárlóink a regisztráció során hozzájárulnak az adataik kezeléséhez, melyet az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései betartásával végzünk. Az adatokat védelme érdekében megteszünk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, melyek az adatok biztonságát garantálja. A megadott adatok a regisztrációt követően az érintett fél kérésére rendszerünkből 1 napon belül törlésre kerülnek. Az adatok helyesbítése, törlése a picurkucko.gmail.hu címen kérhető.

Megrendelést csak és kizárólag weboldalunkon fogadunk el. Egyéb oldalainkon ( facebook, istagram) illetve e-mail-en csak érdeklődés vagy tájékoztatás kérése lehetséges.

A termékek fénykép szerinti színe és az eredeti termékek színe között lehetséges eltérés, így a fotók csak tájékoztató jellegűek.

 

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

 

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:

 1. előreutalással,

 2. utánvéttel,

 3. készpénzzel.

Szállítási információk:

A megrendelt termékeket postai úton vagy futárral szállítjuk. A csomagban megtalálható számla tartalmazza a termékek részletezését és a szállítási költséget is.


Szállítási határidő: 

Megrendeléstől függően a utánvétel esetén a visszaigazolást, előreutalás esetén az utalás beérkezését követő munkanapon átadjuk szállításra a csomagot.

Postai feladása során egyedi azonosító számot kap, mely alkalmas a nyomonkövetésre. A küldeményazonosítót a termék kézbesítőnek történő átadását követően a Vásárlónak az Eladó megküldi. A szállítás pontos feltételeit a Magyar Posta Zrt. vonatkozó Üzletszabályzata tartalmazza.

Futárral történő szállítás esetén minden esetben e-mail értesítést kap a címzett a megrendelt termék várható érkezéséről.

A csomag megérkezésekor kérjük, ellenőrizzék a csomagolás épségét! Sérült csomag tartalmát minden esetben ellenőrizzék.

Személyes átvétel esetén előzetes megbeszélés alapján akár a megrendelés napján átvehető a megrendelt termék Dunaföldváron vagy Pusztaszabolcson. 

 

Szállítási díjak:

Ingyenes szállítás:

Webáruházunkban történő 10.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költség ingyenes. Minimális vásárlási érték 1.000 Ft. 

Kreatív hobby és ajándék weboldalunkon történő 2000 Ft feletti vásárlás esetén Dunaföldváron ingyenes házhoz szállítás vehető igénybe akár hétvégén is!

Szállítási díjak előreutalással:

MPL futárszolgálat          1500 Ft

Postán maradó csomag   1300 Ft

PickPack pont                 1200 Ft

24H futár                       1100 Ft

Szállítási díjak utánvétellel:

MPL futárszolgálat          1900 Ft

Postán maradó csomag   1700 Ft

 

Megrendelés lemondása: 

Megrendelését lemondhatja ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben esetleg telefonon, amíg megrendelés nem lett átadva szállításra. Megrendelésének állapotát figyelemmel kisérheti a 'Saját adatok' menüpontban.

Részletesebb információk:

ÁSZF

Adatkezelési tájékoztató

Vásárlási tudnivalók